Za oglaševalce


Sedaj že tradicionalni mednarodni erotični sejem Erotika 69 privabi vsako leto več razstavljalcev z razgibane slovenske erotične scene, ki svoje izdelke in storitve predstavijo več kot 12.000 obiskovalcem. Obiskovalci erotičnega sejma v prednovoletnem vzdušju veselega decembra predstavljajo ciljno publiko s povečano kupno močjo, ciljna publika pa se je doslej izkazala tudi kot zelo dojemljivo občinstvo širokega profila za premišljene oglaševalske poteze.
.
Sejem Erotika 69 že četrto leto zapored predstavlja idealno priložnost za učinkovito predstavitev izdelkov, ki sodijo v hedonistični slog življenja in pravi naslov za ekskluzivne nakupe, saj evropski trendi kažejo, da erotični sejmi niso več ozko usmerjeni zgolj v predstavitev ponudbe s področja zabavne industrije za odrasle, marveč predstavljajo stičišče vsega, kar zaznamuje uživanje v kakovostnih izdelkih za dinamičen, neobremenjen in poudarjeno individualističen način preživljanja prostega časa.
.
Vabimo vas, da pod ugodnimi pogoji oglašujete svojo ponudbo na največjem specializiranem sejmu v vzhodnoevropski regiji.
.
Na Erotiki 69 vas bo v treh dneh opazilo več kot 12.000 obiskovalcev. Ponosni smo, da nam je uspelo k sodelovanju povabiti nekatere najbolj prepoznavne slovenske blagovne znamke, med katerimi izpostavljamo Pivovarno Laško, Telekom Slovenije in Radgonske gorice, ki nam pomagajo v skupno zadovoljstvo presegati stereotipe. In če nam zaupajo največji, zakaj nam ne bi tudi vi?
.
.
Eden od edinstvenih in cenovno najdostopnejših načinov oglaševanja je oglas v letnem katalogu “Sprostitveni vodič po sloveniji 2012″, ki ga bomo vložili v darilno vrečko, ki jo prejme vsak obiskovalec ob vstopu.
.
“Sprostitveni vodič po Sloveniji 2012″ je letni katalog, namenjen slovenskim hedonistom in vsem, ki ljubijo aktivno življenje in aktivno sprostitev. Format priročnika napeljuje na hrambo v avtu ali na knjižni polici, kjer je vedno pri roki, ko zmanjka idej, kako prebiti popoldan ali vikend.
.
Vodič na več kot stotih straneh opisuje zanimive točke v osmih slovenskih regijah, ki jih preprosto morate obiskati. Pregledni zemljevidi vas bodo pripeljali prav do vrat dogajanja. Ob tem si lahko preberete še vrsto poučnih prispevkov, ki vam bodo olajšali izbiro in podrobno predstavili trendovsko sceno.
.
Pohitite z oddajo naročil za oglasni prostor, ki je v prvi številki na voljo po posebni promocijski ceni.
.
.