Za medije


.

.

PRESS KIT

.
Paketi vitalnih informacij in fotografij za novinarje
.
.
.
.
.

FTP DOSTOP

Za novinarje in zainteresirano javnost bomo na spodnjem FTP naslovu vsak dan pripravili izbor fotografij.

.

Naslov: ftp.erotika69.si
Uporabniško ime: press69
Geslo: geslo88

.
.
.

AKREDITACIJE

.

Želite poročati neposredno s sejma Erotika 69 in v živo preveriti utrip največjega erotičnega sejma v vzhodnoevropski regiji? Nič lažjega. Preberite spodnja navodila za pridobitev novinarske akreditacije in jih natančno upoštevajte. Predvsem pa upoštevajte navedene roke za prijavo, ker akreditiranje na licu mesta v času sejma ne bo mogoče.

.
1. Vaše kontaktne podatke pošljite NAJKASNEJE do 7.12.2012 na elektronski naslov mediji@erotika69.si. Podatki, ki jih organizatorja potrebujeta za odobritev novinarskih akreditacij, so:
.
  • ime in priimek akreditirane osebe
  • funkcija akreditirane osebe (novinar, fotograf…)
  • naziv in vrsta medija
  • ime rubrike in oblika novinarskega prispevka
  • vaš e-mail, telefon redakcije in kontaktni GSM
.
2. Odobritev novinarske akreditacije s strani organizatorjev omogoča nemoten in brezplačen vstop na sejem Erotika 69 ter brezplačen vstop v VIP ložo, kjer bodo posebni gostje, gostujoče atrakcije in zvezdnice ter zvezdniki sejma na voljo za izjave, intervjuje in fotografiranja.
.
3. Zaradi izredno velikega zanimanja za sejem Erotika 69 bo število novinarskih akreditacij OMEJENO. O dodelitvi novinarske akreditacije se bo odločalo na podlagi minulih novinarskih prispevkov o erotičnem sejmu Erotika 69.
.
4. Za pridobitev novinarske akreditacije morate predložiti vaš prispevek s prejšnjega sejma Erotika 69 v tiskani ali elektronski obliki, oziroma sporočiti spletni naslov, kjer si je možno vaš prispevek ogledati. Če prispevka ali spletnega naslova, na katerem bo razvidno POROČANJE oziroma NAJAVLJANJE sejma Erotika 69 ne boste predložili, vaša vloga za izdajo novinarske akreditacije NE BO ODOBRENA.
.
6. Odobritev novinarske akreditacije NE OMOGOČA snemanja in fotografiranja artističnega programa neposredno pod odrom. Za fotografije in video posnetke artističnega programa bodo zadolženi uradni snemalci in fotografi Erotike 69, njihove fotografije in video posnetki pa bodo novinarjem vsak dan na voljo na posebnem FTP strežniku Erotike 69.
.
7. Za posamezen medij je ne glede na njegovo vrsto in obliko možno pridobiti NAJVEČ 2 (DVE) novinarski akreditaciji.
.
8. Prošnje za novinarske akreditacije bomo sprejemali IZKLJUČNO do 7.12.2012. Prošenj, ki bodo prispele po tem datumu, žal ne bomo mogli upoštevati.
.
9. Ponovno vas opozarjamo, da AKREDITIRANJE NA LICU MESTA V ČASU SEJMA EROTIKA 69 NE BO MOGOČE, zato upoštevajte rok za sprejem vlog za izdajo novinarske akreditacije!
.
10. O protokolu prevzema sejemskih press izkaznic vas bomo obvestili po potrditvi akreditacije.
.
.
.