SIMFONIČNO VZDUŠJE V IZBRANI DRUŽBI

 

 

Nazdravite z zvezdami jubilejne 5. Erotike 69!
.
Mednarodni erotični sejem EROTIKA 69 je pridobil sloves najbolj dinamičnega in programsko najbolj raznovrstnega erotičnega sejma v regiji, kar ni samo ugotovitev organizatorjev, marveč predvsem evropske strokovne javnosti in poznavalcev tovrstnih prireditev. Zato vsako leto znova posebej pestro in razposajeno vzdušje vlada v VIP LOŽI, kjer se med nastopi zadržujejo zvezde in zvezdniki EROTIKE 69, ki se sproščeno družijo s predstavnicami in predstavniki javnega življenja iz vseh družbenih sfer.
.
.
.
Zato bo VIP LOŽA tudi letos predstavljala eno večjih zanimivosti jubilejne EROTIKE 69. V VIP LOŽI si boste lahko v miru odpočili od sprehajanja med stojnicami in spremljanja bogatega razvedrilnega programa, ob tem pa popili vašo najljubšo pijačo in nazdravili v ekskluzivni družbi zvezd 5. erotičnega sejma v Celju. Dogajanje v VIP LOŽI bo kot ponavadi ločeno od sejemskega vrveža.
.
.
.
VIP LOŽA bo namenjena sproščenemu druženju v simfoničnem vzdušju, degustaciji izbranih pijač in prigrizkov, intervjuvanju zvezd in zvezdnikov, fotografiranju z vašimi najljubšimi artiskami, sproščenim pogovorom v umirjenem okolju ter kukanju v zakulisje organizacije jubilejne EROTIKE 69. Pravočasno rezervirajte svojo VIP vstopnico, saj je število mest omejeno. Naj poudarimo, da je VIP vstopnica veljavna vse tri dni sejemskega dogajanja!
.
.

2 Komentarjev za “SIMFONIČNO VZDUŠJE V IZBRANI DRUŽBI”

  1. Erotika 69 says:

    Uf, tuki je pa treba bit!

  2. Marko says:

    kaj za vip ložo si je treba karte posebej kupit?


Pošlji komentar