Obdajte se s skrivnostmi

 

 

Minili so časi, ko so bile skrivnosti nekaj nezaslišanega in sramotnega. Dandanes nas ravno skrivnostnost pri ljudeh tako zelo privlači in navaden, pust in celo nezanimiv človek s skrivnostmi postane vse prej kot slednje, saj mu ravno skrivnostnost nudi nek čar in privlačnost, ki nas vabi vse bližje in bližje…in tako je tudi z erotično trgovino Skrivnosti.com. Je le ena izmed mnogih erotičnih trgovin, ki se bodo predstavile na sejmu Erotka69, a je vseeno edinstvena. Zakaj? Zato ker nudi ogromno izbiro različnih spolnih pripomočkov, ki segajo vse od lubrikantov, vaginalnih kroglic, kondomov, priprav za povečanje penisa, tablet, kostumov in drugih stvari, ki lahko popestrijo dogajanje v vaši spalnici in tudi slednjo zavijejo v kopreno skrivnostnosti. Že sama dostava izdelkov iz trgovine je zavita v skrivnost, saj na pošiljki ni nikjer podatkov o naslovu pošiljatelja, kar vaš svet spet – da, prav imate, zavije v skrivnostnost. Skrivnosti.com ni le erotična trgovina. Je nekaj več. Vendar tega ne boste nikoli izvedeli, če njihovih izdelkov tudi sami ne preizkusite in kje le bi dobili boljšo možnost za to, kot z obiskom našega sejma?

Napoved za vse pokrajine: pripravite se na ploho kondomov

Zagotovo ste že slišali za rek, da je pes človekov najboljši prijatelj. Če torej še vedno živite v omenjenem prepričanju, naj vam povemo, da je omenjeno prava pravcata laž. Skoraj vsi namreč vemo, da je človekov najboljši prijatelj kondom in nihče drug. Res je, da vas lahko pes brani pred vsiljivci in vas zelo nežno zbudi, vendar obenem potrebuje tudi ogromno pozornosti in časa. Morda sedaj vidite, kdo je vaš resnični najboljši prijatelj? Tudi kondom nas brani pred vsiljivimi spolnimi boleznimi, neželeno nosečnostjo, poleg tega pa zanj ne izgubite prav nobenega časa, saj potrebujete le minuto, da si ga nadenete in snamete in vašega prijatelja lahko nato preprosto odvržete v smeti pa vam zagotavljamo, da vam tega zagotovo ne bo nihče zameril. Torej, če se odločate za nakup najboljšega prijatelja, vam lahko ogromno zbirko okusov, vonjev, velikosti, tekstur in vsega drugega ponudimo na Kondomanija.si. Ker se bomo predstavili na sejmu Erotika69, nas boste lahko o vseh izdelkih povprašali kar v živo, prepričali pa se boste lahko tudi o naši raznovrstni ponudbi, ki obsega ogromno število kondomov različnih proizvajalcev, kot so Durex, Adore, Condomi, Contempo, Skins, NightLife, Safex in mnogi drugi. Torej, obiščite nas na sejmu in si priskrbite idealnega najboljšega prijatelja!

Črpanje nafte ni pravo zlato..

V svetu kapitalizma so ljudje vse bolj in bolj obremenjeni s črpanjem nafte in posledičnim pridobivanjem še večjega bogastva, vendar, ali ste se že kdaj vprašali kam nas vse to vodi? Po našem mnenju, ne prav daleč…Da je črpanje lahko naložba, ki nam prinese veliko veselja, samozavesti in samozadovoljstva, čivkajo že vrabci na veji, a najbrž ne veste, da imamo sami v mislih prej kaj drugega kot črpanje nafte. Govorimo seveda o Hydromaxu, ki je ena izmed zadnjih pogruntavščin v svetu spolnega zdravja. Je edinstvena vodna črpalka, ki podaljša trajanje vaše erekcije, poleg tega pa jo tudi utrdi. Čeprav je slednje vsekakor zadosten motiv za nakup, pa je Hydromax poleg tega preventivno moč uporabiti tudi za preprečevanje in zdravljenje impotence s katero se dandanes srečuje čedalje več moških. Če vas omenjena razloga morda za nakup izdelka še vedno nista prepričala, pa velja omeniti tudi dejstvo, da Hydromax služi tudi povečanju spolnega uda, kar lahko sedaj popolnoma brez bolečin in naprezanja dosežete čisto sami in to v intimi svoje spalnice, oziroma kopalnice. Ker bo Hydromax prisoten tudi na sejmu Erotika69 se lahko o izdelku pozanimate še tam in se z nakupom prepričate, da se pravo bogastvu ne skriva v nafti. Naj se črpanje prične!

TheyFit: Ste že našli takega, ki se vam prilega?

Govorimo seveda o kondomih. Dandanes je ponudba kondomov raznovrstna in ogromna, a kljub temu je ravno zaradi poplave omenjenega, vse prej kot lahko izbrati pravega. Je že res, da je na voljo ogromno različnih okusov, vonjev, velikosti in tako naprej, a dejstvo je, da je penis težko stisniti v neke okvire standardnih velikosti, saj je čisto vsak drugačen. Po tej logiki bi moral torej za vsak penis obstajati tudi različen kondom in verjamete ali ne, omenjena revolucija se je že zgodila. Očitno ste jo le spregledali. Te možnosti vam ne bomo ponudili na sejmu Erotika69, saj nas bo tam preprosto nemogoče spregledati. Mi bomo tisti, ki bomo predstavljali kondome TheyFit in vam s 95 različnimi velikostmi le-teh tako olajšali življenje. Kako? Tako, da vam bomo predstavili kondom, ki po vsemu svetu navdušuje kot revolucionarna sprememba, saj se popolnoma prilega vašemu penisu in vam tako prihrani ogromno nevšečnosti, kot je npr. zdrs kondoma ter posledično tudi neželena nosečnost, prenosljive spolne bolezni itd. Če posvetite toliko časa nakupovanju novih majic, hlač in druge garderobe, zakaj ne bi posvetili še minute časa nakupu ustreznega kondoma? Če obiščete sejem Erotika69, boste lahko prijetno združili s koristnim in domov morda končno odšli s pravo velikostjo.

Pošlji komentar