TRDOEROTIČNI PERFORMANSI

 

 

Programi razburljivih trdoerotičnih artističih točk v živo letos na velikem odru in v mini teatru!
.

.
Nazorni, razburljivi performansi brez predsodkov, ki jih izvajajo največje starlete zabavne industrije za odrasle, so postali takorekoč zvezda stalnica v programu mednarodnega erotičnega sejma EROTIKA 69. Na dosedanjih sejmih ste trdoerotične performanse lahko spremljali samo na velikem odru, od letos dalje pa jih boste lahko tudi v intimnejšem okolju mini teatra.
.
.
Profesionalno izvedene predstave z izrazitim seksualnim nabojem vsako leto znova privabijo na tisoče obiskovalcev, ki uživajo v stimulativni igri vzburjenih teles. Mednarodni erotični sejem EROTIKA 69 v Celju je edini specializirani sejem v regiji, ki med kulturno umetniškim programom in kot dopolnitev artističnih točk ponuja trdoerotični program v živo.
.
.
Letošnja jubilejna EROTIKA 69 bo v tem pogledu znova premikala meje, saj bosta v razburljivi točki, pripravjeni posebej za celjski erotični sejem, v živo nastopila portugalska zvezdnica ERICA FONTES in eden najobetavnejših evropskih trdoerotičnih zvezdnikov ANGELO FERRO. Zagotovo se obeta orgazmični spektakel, ki ga ne gre zamuditi pod nobenim pogojem!
.

Pošlji komentar