PREDSTAVITEV MASAŽNIH SALONOV

 

 

Vsi odtenki kakovostne erotične masaže

Eno od gesel mednarodnega erotičnega sejma »EROTIKA 69« je – zabavno in uporabno! Kot zveste obiskovalke in dragi obiskovalci »EROTIKE 69« že vedo, gre prvovrstni dogodek na področju erotike in spremljajoče industrije, ki ne želi samo zabavati, marveč tudi izobraževati tako na področju intime kot komercialne spolnosti.

Na letošnji jubilejni 5. »EROTIKI 69« bodo organizatorji vedoželjni publiki ponudili pravo pravcato enajsto šolo – resda ne pod mostom, marveč pod umetelnim stopniščem hale L Celjskega sejma. Na treh odrih se bo vsak dan odvijalo deset tečajev in delavnic, s katerimi boste lahko vaše intimno življenje dvignili na višji nivo užitkarjenja.

Izobraževalni potencial »EROTIKE 69« je v prvi vrsti namenjen mladim parom in seveda tistim, ki so mladi po srcu. V sklopu tečajev in delavnic bo letos poseben poudarek na erotični masaži in masažnih salonih v Sloveniji, ki zagotavljajo najbolj kakovostne storitve. Med drugim boste v praktični demonstraciji izvedeli tudi, kaj je pravzaprav erotična masaža ter kako je videti priljubljena V.I.P. Body To Body masaža za pare in kje v Sloveniji si jo lahko diskretno privoščite.

Pošlji komentar