Kdaj in kje


KDAJ?

Erotika 69, največji prednovoletni sejemski dogodek s prepoznavno žgečkljivim predznakom, bo tudi letos pospešil utrip veselega decembra in sicer:

  • PETEK 14.12.: od 17:00 do 01:00
  • SOBOTA 15.12.: od 17:00 do 01:00
  • NEDELJA 16.12.: od 15:00 do 22:00
Najbolj vroči konec tedna v letošnjem letu vas bo napolnil z erotično energijo, med obiskom sejma pa se boste lahko bogato založili s priložnostnimi darilci, ob katerih se vam bo brez dvoma utrnilo veliko porednih zamisli za kakovostno popestritev preživljanja novoletnih praznikov.
.
.

KJE TOČNO?

Erotika 69, največji erotični sejem z mednarodno udeležbo v vzhodnevropski regiji, se bo tudi letos odvijal v največji hali najvejčjega slovenskega sejmišča. Pričakujemo vas torej v Hali “L” Celjskega sejma, na Dečkovi ulici 1.

Obsijana hala "L", ki bo letos ponovno gostila sejem EROTIKA 69

Dostop do Celjskega sejma je enostaven in jasno označen z vseh štirih mestnih vpadnic, prav tako je tik ob sejmišču ob vsakem času zagotovljenega dovolj parkirnega prostora.
Skica sejmišča in dostopov do njega
Za tiste, ki najbolj goreče pričakujejo letošnjo izdajo Erotike 69, smo pripravili tudi točko na aplikaciji Google Earth, ki si jo lahko prenesete v svoj računalnik ali navigacijski sistem.
.

Google Earth pogled na sejmišče

.

.

SPLOŠNI POGOJI

Seznanite se z splošnimi pogoji, ki jih sprejmete z vstopom na sejmišče.