Hot Doll Iris

 

 

Svetlolasa Ljubljančanka Iris (Hot Doll Iris) je prvo dekle iz Slovenije, ki se je preizkusilo na kastingu slovitega Pierra Woodmana. S priznanima igralcema v industriji za odrasle, Davidom Perry in Alainom Deloin, v režiji Pierra Woodmana, je posnela svojo prvo porno sceno, ki nedvomno potrdi, da si še kako zasluži besedo »vroča« (Hot) v svojem imenu. Vroča igralka, plesalka ob drogu in striptizeta, je že v svojem prvencu pokazala, da je potrebno z njo resno računati in dala jasno vedeti, da uživa v erotiki in seksu.

V svojem filmu Zajtrk soka, ki je sledil njenemu prvencu, je hkrati pokazala, da ne gre za običajno porneso, temveč dekle, ki zna prepričljivo igrati in deluje pred kamero tudi v povsem običajnih filmskih kadrih. Poleg igranja, je njena ljubezen striptiz ob drogu, kjer je ponovno izvrstna.

Na sejmu jo bomo videli na glavnem odru v plesni predstavi morske sirene, na delavnici v obliki učiteljice striptiza in tudi v mnogo bolj trdoerotični obliki, med ocenjevanjem vibratorjev.

Pošlji komentar