FETIŠISTIČNE LEKCIJE Z MISTRESS MINERVO

 

 

Na jubilejno EROTIKO 69 prihaja dinamična španska domina, ki je prepričana, da najbolj boli tiste, ki gledajo
.
In če vas boli, ko gledate, potem niste njena ciljna publika. Na sadomazohističnih seansah je dominantna gospodarica, ki se ji sužnji prepuščajo na na milost in nemilost, ona pa se tako v njihovo lastno zadovoljstvo kot v užitek posvečenega občinstva izživlja nad njimi. Bičanje. Pretepanje. Jahanje. Vklepanje. Polivanje po goli koži z vrelim voskom. Prebadanje intimnih predelov z injekcijskimi iglami. Spenjanje ritnic z varnostnimi sponkami. Večurno visenje s stropa z glavo navzdol, z uklenjenimi rokami in nagobčnikom na ustih. Face sitting (domina žrtvi sede na obraz in ji ne pusti dihati). Sprehod visokih šilastih pet po njegovem hrbtu, trebuhu in genitalijah. Praskanje z ostrimi orodji. Žigosanje z razbeljenimi predmeti. To je le del obreda, ki se dogaja med Mistress Minervo in izbranim sužnjem.
.
.
Mistress Minerva filmov načelno ne snema. Razen tako imenovanih custom videos, unikatnih filmov po scenarijih individualnih naročnikov. Naročnik pride s scenarijem in spiskom scen. Skupaj z ekskluzivnim filmom, za katerega odšteje od nekaj sto pa vse do nekaj tisoč evrov, odvisno od trdote in ostrine, prejme tudi pogodbo, kjer piše, da gre za eno in edino kopijo filma ter da je njen lastnik kazensko odgovoren, vkolikor se na trgu pojavijo nelegalne kopije. In lahko nam verjamete, da tisto, kar gledate na teh posnetkih, resnično presega najbolj divjo domišljijo. Toda njeni sužnji so presrečni s tem surovim odkrivanjem neznanih telesnih užitkov. Oziroma z zavestnim premikanjem že spoznanih meja telesnih užitkov.
.
.
Pa vendar, lahko pri dominaciji in sadomazohističnem odnosu sploh še govorimo o spolnosti? V tujini se za takšne odnose uporablja oznaka BDSM (‘bondage, domination, sadomasochism’ – ali po naše: vezanje, vklepanje, dominacija in sadomazohizem), spadajo pa pod alternativne spolne prakse. Obstajajo mehke in trde variante. V obeh primerih govorimo o oblikah mazohizma, medtem ko je suženj poglavje zase. Mazohist pride s spiskom želja, ki naj mu jih domina izpolni, medtem ko suženj pride na seanso brez papirja in gospodarica z njim počne tisto, kar je njej všeč. Od klasičnih spolnih stikov pride v poštev le oralno zadovoljevanje. Na posebno zahtevo lahko suženj liže domini vulvo in anus, drugi spolni stiki so mu prepovedani.

.

Pošlji komentar