DajMeDol – Vrata domačega razvrata

 

 

EROTIČNE VSEBINE Z VAMI VEDNO IN POVSOD

.

DAJMEDOL, največji slovenski mobilni portal z vsebinami za odrasle in pokrovitelj trdoerotičnega celovecerca GREMO MI PO SVOJO
DAJMEDOL, eden od dveh glavih pokroviteljev tretjega slovenskega visokoproračunskega trdoerotičnega filma GREMO MI PO SVOJO, je največji slovenski mobilni portal z vsebinami za odrasle, do katerega lahko dostopate s svojim mobilnim telefonom.

Mobilni telefoni so naši nepogrešljivi spremljevalci, osebni računalniki v malem, s katerimi lahko dostopamo do najrazličnejših vsebin, tudi do tistih najintimnejših in najbolj žgečkljivih. Obstajajo številni mobilni portali, ki so več kot primerni za trenutke, ko niste za svojim osebnim računalnikom, ko potujete, ko sedite v čakalnici, ko se prevažate z sredstvi javnega prevoza ali ko se razvajate na dopustu. DAJMEDOL je eden najbolj pestrih.

Slovenski mobini portal DAJMEDOL ponuja pestro izbiro sistematično urejenih videoposnetkov in fotogalerij tujih in domačih trdoerotičnih zvezdnic in zvezdnikov ter amaterskih nadebudnežev in nadebunic. Med najbolj obiskane vsebinske sklope se uvrščajo Vrata domačega razvrata, skozi katera vstopite v zakladnico domače erotike najrazličnejših trdot, med drugim pa lahko pokukate tudi v fotoalbume razvpitega slovenskega erotičnega fotografa, snemalca in producenta Gregorja Hvastje, v katerih se skriva na stotine lepotičk, ki so se razgalile pred njegovim radovednim objektivom. Nobenega dvoma ni, da boste v številnih vročih galerijah razgaljenih lepotic uzrli tudi katero od vaših lepih sosed.

Kako dostopati do portala DAJMEDOL? Zelo enostavno: za dostop do mobilnega portala DAJMEDOL pošljite SMS s ključno besedo DMD na številko 6969 ali pa v brskalnik mobilnega telefona vpišite naslov www.dajmedol.com. Brskanje po portalu DAJMEDOL je v Sloveniji brezplačno. Ni SMS-klubov, pred ogledom plačljivih vsebin boste o tem jasno obveščeni. O pravilih in pogojih lahko več preberete na www.dajmedol.com.

Pošlji komentar