VROČA PRIZORIŠČA 5. EROTIKE 69

 

 

Razburljivo dogajanje na kar petih odrih!
Na jubilejnem mednarodnem erotičnem sejmu EROTIKA 69 se bo živopisno in razburljivo dogajanje s poudarjenim erotičnim nabojem vsak dan, od prve ure do zadnje minute sejemskega dneva, odvijalo na vsakih 40 minut. Programske vsebine, ki so jih organizatorji pripravili za obiskovalke in obiskovalce 5. Erotike 69, bodo letos prvič na kar petih odrih jemale dih in dodatno dvigale temperaturo že pregovorno vročega sejma.
.
.
.
.
Na 5. EROTIKI 69, najbolj ekskluzivnem sejmu v hali L celjskega razstavišča, se bo glavnina zabavnega, kulturnega in artističnega programa odvijala na dveh osrednjih prizoriščih, na velikem in malem odru, ter na treh interaktivnih odrih, kjer se bodo ves čas sejma vrstile bogate nagradne igre, testi spolnih pripomočkov v živo ter izobraževalne lekcije s področja spolnosti, erotike in pornografije pod okriljem Stojan Collega. Stojan College je namenjen tistim obiskovalkam in obiskovalcem, ki bi želele oziroma želeli razširiti znanje ali poglobiti svojo razgledanost na področju zabavne industrije za odrasle.
.
.
.
.
Razburljivi nastopi in performansi, ki jih za jubilejni sejem pripravljajo nastopajoči artisti, artistke in zvezdnice iz zabavne industrije za odrasle, preverjeno spadajo v sam vrh ponudbe živega artističnega programa za odrasle. Vsi nastopajoči bodo svoje šove izvedli premierno in posebej za občinstvo EROTIKE 69. Trdoerotične zvezde – med njimi v prvi vrsti opozarjamo na celotno igralsko ekipo iz tretjega slovenskega trdoerotičnega celovečerca GREMO MI PO SVOJO v sestavi ALEXA WILD, TINA BLADE, CHERRY KISS, LA TOYA, SANTANA BLUE, HALLY THOMAS, BRUNO BUSSOTTI in MARCELLO BRAVO – se vam bodo brez zadržkov in cenzure predstavile v živo.
.
.
.
.
Med imeni iz prve lige evropske industrije za odrasle, ki se nam bodo pridružila na jublilejni EROTIKI 69, z veseljem izpostavljamo DUNIO MONTENEGRO, CAROLINE DE JAIE, SILVIO RUBI in ERICO FONTES. Vrhunec petkovega in sobotnega večera bo predstavljal ekskluzivni trdoerotični performans, v katerem se bo glavnim zvezdnicam EROTIKE 69 na odru pridružil trdoerotični zvezdnik z latino šarmom ANGELO FERRO.
.

.

.

Pošlji komentar